E: info@visscherseparators.com | T: +31 (0)6 51 94 09 70

Disclaimer

1. Inhoud website
Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Wij monitoren de website en vullen deze regelmatig aan.
Echter, wij geven geen garanties over de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie.

2. Referenties en links
Deze internetsite van Visscher Separators B.V. bevat ook links naar externe internetsites. De aanbieders van deze pagina’s zijn aansprakelijk voor de inhoud en in het bijzonder voor de directe of indirecte schade die kan voortvloeien uit het gebruik (of het niet gebruiken) van deze informatie.
Visscher Separators B.V.  controleert deze pagina’s alleen op het moment van het plaatsen van de link. Alle veranderingen na deze controle zijn de verantwoordelijkheid van de aanbieder.

3. Rechtsgeldigheid van deze disclaimer
Deze disclaimer moet worden beschouwd als onderdeel van het de website van waaruit naar deze pagina werd verwezen. In het geval dat delen van de individuele formuleringen van deze tekst niet of niet langer volledig voldoen aan de geldende wettelijke richtlijnen, blijven de overige delen van het document onaangetast met betrekking tot de inhoud en geldigheid.